Šta je Design Sprint?


Design Sprint je četverodnevni proces koji se koristi za potvrđivanje ideja, rešavanje velikih problema i testiranje prototipskih ideja sa stvarnim korisnicima.

O nama


Nalazimo se u Novom Sadu

Mi smo Agencija za digitalnu transformaciju i digitalni marketing. Mi vam možemo pomoći u transformaciji vaše organizacije tako što ćemo vam olakšati dizajn sprintove, poboljšati vaše osnovne prednosti i stvoriti digitalne proizvode i usluge koje pružaju visoko korisničko iskustvo i stvaraju nove tokove prihoda.

Mi smo multifuncionalni

Naš tim čini strateški, tehnički, dizajnerski mislioci. Svi nas pokreće želja za stvaranjem značajnih iskustava koja dodaju vrednost vama i vašim krajnjim korisnicima.

Vaš biznis je u pravim rukama!

Jedan od naših partnera olakšava svaki Design Sprint i vodi svaki klijentski projekat.

Usluge


Dizajnerski sprintovi za dizajn proizvoda i usluga

Dizajnerski sprinteri se mogu koristiti za utvrđivanje ključnih karakteristika vašeg proizvoda, a krajnji rezultat je minimalni održivi proizvod (MVP) koji možete predstaviti krajnjim korisnicima na testiranje i proveru.

Dizajnerski sprintovi za korisnički interfejs

Dizajnerski sprinteri se mogu koristiti za određivanje ključne funkcionalnosti i pristupa korisničkom iskustvu navigaciji i rasporedu koji vaš digitalni proizvod zahteva. Sprinteri takođe mogu da proizvode interaktivne prototipove koje će testirati vaši ciljni korisnici.

Dizajnerski sprintovi za marketing

Dizajnerski sprinteri se mogu koristiti za marketing i komunikaciju. Ovi sprintovi mogu pomoći u razvoju strateških marketinških planova, potvrđivanju vrednosti i brendiranju vrednosti, planiranju onlajn i van sadržaja, uključujući oglase kampanje, da napomenem nekoliko .....

Dizajn sprintova za strategiju

Zbog toga smo koristili Design Sprint format kao osnovu za kreiranje ove strateške vizije budućnosti sa elementima iz drugih metodologija i kombinovali je rukama jedan pristup Design Sprint, kako bismo doneli najbolje od oba sveta zajedno.

Klijenti